Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/orangedigital.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5852
06 - 338 26 290 info@orangedigital.nl

SEO fases

We hanteren globaal 3 verschillende fases voor SEO: exploratiefase, implementatiefase en de groeifase.

Onze benadering van Google Analytics richt zich op het vinden van meer klant/bezoekers-inzichten. Hierdoor kun je bedrijfsbeslissingen nemen gebaseerd op data en groeit jouw online aanwezigheid.

Van het opzetten, analyseren tot het uitzetten van een online strategie, Orange Digital staat je bij in elke stap.

SEO exploratiefase

In deze fase wordt de huidige situatie in kaart gebracht en stellen we indien nodig doelen op voor de duur van minimaal 6 maanden. Als deze doelen duidelijk zijn gedefinieerd, doorlopen we de onderstaande stappen:

Keyword onderzoek
Het keyword onderzoek is in onze ogen de “backbone” van elke website. Of dit nou een blog, webshop, leadgeneratie website of bemiddelingssite is, verkeer wordt alleen gegenereerd met de juiste zoekwoorden.
Concurrentieonderzoek
Vanuit het keyword onderzoek wordt inzichtelijk op welke keywords wordt gezocht. Vervolgens kijken we naar de concurrentie binnen deze keywords en hoe deze zich verhouden tot de website van de cliënt. Uiteindelijk is het doel van deze analyses meer relevant verkeer binnen te halen, zonder mediabudget uit te geven.
Site performance en UX
Elke Bezoekers is in onze ogen kostbaar en daarom is de performance en user experience cruciaal voor succes. We kijken aan de hand van Google Analytics hoe bezoekers zich gedragen en of de indeling logisch is en zorgt voor het gewenste resultaat.

SEO Implementatiefase

De bevindingen uit de exploratiefase worden in deze fase geïmplementeerd. Afhankelijk van de gewenste snelheid kan optimalisatie van content, techniek en user experience tegelijkertijd plaatsvinden. De workload wordt door ons in kaart gebracht en uitgezet. Hierdoor weten de betrokken personen wat er in elke fase van hun verwacht wordt. Afhankelijk van budget en snelheid kan Orange Digital werkzaamheden uit handen nemen.

SEO groeifase

SEO is een langetermijnstrategie daarom is het belangrijk om verder te kijken dan 6 maanden. Orange Digital zet samen met de klant een stip op de horizon en werkt hier bij voorkeur gezamenlijk met de klant naar toe. In de groeifase kijken we o.a. naar strategische partnerships, marktontwikkelingen en consumentengedrag.

Bij ons of bij jou?

Start met het genereren van relevante bezoekers door de optimalisatie van jouw digitale kanalen. Wij zijn er klaar voor!

11 + 2 =