Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/orangedigital.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5852
06 - 338 26 290 info@orangedigital.nl

OPTIMALISATIE

Optimaliseer op data en waardevolle inzichten.

Wat heb je aan goede content dat niemand kan vinden? Bij Orange Digital helpen we met jouw website te optimaliseren om beter gevonden te worden in de zoekresultaten. Maar ook kijken we mee hoe je interactie en verkopen vergroot.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Zoekmachine optimalisatie betekent dat jouw website beter organisch gevonden wordt in de verschillende zoekmachines. Hiermee letten op verschillende elementen, van techniek tot content.

SEO FASES

Het proces van zoekmachine optimalisatie is langdurig en ingewikkeld. Om het begrijpbaar te maken hanteren we globaal 3 fases om tot succesvolle organische vindbaarheid te komen.

CONVERSION RATE OPTIMALISATION (CRO)

Conversion Rate Optimalisation zorgt ervoor dat bezoekers, klanten worden en doelen behalen. Ons uitgangspunt is dat een conversiepercentage altijd hoger kan.

E-MAIL MARKETING

Een van de meest waardevolle kanalen want hiermee kun je gepersonaliseerd en 1-op-1 contact leggen met je klant.

Bij ons of bij jou?

Start met het genereren van relevante bezoekers door de optimalisatie van jouw digitale kanalen. Wij zijn er klaar voor!

10 + 10 =