Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/orangedigital.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5852
06 - 338 26 290 info@orangedigital.nl

GOOGLE TAG MANAGER

Maakt tag management makkelijk en betrouwbaar

Google Tag Manager helpt met het plaatsen van tags op je site en het verzamelen van additioneel gebruikersgedrag. We richten tag manager zodanig in dat de gewenste data als heldere doelen terugkomen in Google Analytics.

Voordelen Google Tag Manager

Om zo effectief mogelijk online campagnes te managen moet er vaak gebruikt worden gemaakt van een tag. Dit kan een tag zijn voor Google Analytics, Remarketing, AdWords, Facebook, of andere externe platformen. Wat er vaak gebeurt is dat de hulp moet worden ingeschakeld van een web developer om de tag in de code van de website te plaatsen.

Google Tag Manager is een tool die het mogelijk maakt om eenvoudig tags op de website te plaatsen zonder tussenkomst van deze webbouwer. Dit scheelt tijd, geld en het zorgt voor een helder overzicht van alle geplaatste tags.

Extra inzichten

Een ander groot voordeel van het werken met Google Tag Manager is dat er aparte “gebeurtenissen” op de site kunnen worden doorgemeten en als doel kunnen worden opgenomen in Google Analytics.
Voorbeeld hiervan zijn klikken op een emailadres, downloads van een PDF bestand, het invullen van een formulier, en divers ander gedrag op de site.

Bij ons of bij jou?

Start met het genereren van relevante bezoekers door de optimalisatie van jouw digitale kanalen. Wij zijn er klaar voor!

15 + 10 =