Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/orangedigital.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5852
06 - 338 26 290 info@orangedigital.nl

GOOGLE ANALYTICS

Interpreteer, analyseer en optimaliseer Analytics met de GA diensten van Orange Digital

Onze benadering van Google Analytics richt zich op het vinden van meer klant/bezoekers-inzichten. Hierdoor kun je bedrijfsbeslissingen nemen gebaseerd op data en groeit jouw online aanwezigheid.

Van het opzetten, analyseren tot het uitzetten van een online strategie, Orange Digital staat je bij in elke stap.

Google Analytics

Google Analytics is de meest gebruikte tool voor dataverzameling. Hierin kun je zien wie je website bezoekt, hoe die bij je is gekomen, wat die op je website heeft gedaan en hoe die heeft geconverteerd. Een goede inrichting van Analytics is een vereiste voor online succes. Want alleen door een juiste inrichting krijg je een goed beeld van de meerwaarde van verkeersbronnen en advertentiecampagnes.

Aangepaste rapportages

Binnen Analytics kunnen we een overzichtelijk dashboard maken, ingericht op de doelen en KPI’s van jouw bedrijf. Zodat je bij het inloggen direct kan zien hoe het ervoor staat.

Bij ons of bij jou?

Start met het genereren van relevante bezoekers door de optimalisatie van jouw digitale kanalen. Wij zijn er klaar voor!

9 + 14 =