Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/orangedigital.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5852
06 - 338 26 290 info@orangedigital.nl

E-MAIL MARKETING

E-mail marketing is het laatste decennium geƫvalueerd van massamarketing naar het
1 op 1 principe

Een decennium geleden verstuurde je de complete database een en dezelfde email. Tegenwoordig verstuur je gepersonaliseerde emails afhankelijk van het gedrag en demografische kenmerken. Deze segmentatie zorgt, afhankelijk van het type campagne voor een hogere hogere CTR of meer conversies.

Orange Digital past intelligente E-mail marketing toe wat zorgt voor een natuurlijk dataverijkingsproces. Dit realiseren we door vertrouwen op te bouwen met de audiences en stapsgewijs de data te verrijken.

Orange Digital hanteert een heldere werkwijze die bestaat uit 3 fasen:

E-mail marketing Exploratiefase

In deze fase analyseren we de huidige doelstellingen en maken we inzichtelijk welke data nodig is om deze doelstelling te verwezenlijken.

E-mail marketing Prestatie en design fase

Mensen hebben in dit digitale tijdperk een korte spanningsboog en worden overprikkeld door berichten en meldingen op hun smartphone. Daarom is het belangrijk om direct relevant te zijn. Om het maximale resultaat te behalen moeten zowel de email als de landingspagina consistent in design en boodschap zijn.

E-mail marketing Optimalisatiefase

Nadat we de eerste twee fases hebben doorlopen, gaan we optimaliseren door A/B testing. Deze methode zorgt voor het maximaliseren van de CTR en geeft een goed beeld in consumentengedrag. Deze data wordt vervolgens gebruikt in toekomstige campagnes.

Bij ons of bij jou?

Start met het genereren van relevante bezoekers door de optimalisatie van jouw digitale kanalen. Wij zijn er klaar voor!

2 + 15 =