Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/orangedigital.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5852
06 - 338 26 290 info@orangedigital.nl

E-COMMERCE ANALYTICS

We helpen je elke stap om jouw doelen te behalen met de juiste inzichten.

Doelen stellen voor een e-commerce platform en deze daadwerkelijk behalen kan uitdagend zijn. We gebruiken e-commerce analytics om het maximale uit de diverse digitale marketing tools te halen voor conversies en klant retentie.

E-commerce Analytics

E-commerce analytics is het proces van een klant acquireren, het analyseren van hun gedrag en hun behouden met als doel het optimaliseren van sales door digitale kanalen. Diverse tools helpen bij het analyseren van het klantgedrag, verkoopprestraties van producten en de ingezette kanalen. Hierdoor krijg je een goed beeld bij wat je klanten zochten versus wat ze kochten, wanneer ze er naar zochten maar nog belangrijker hoe je de diverse marketing kanalen kan inzetten zodat bezoekers, terugkerende klanten worden.

Data als basis voor campagnes

Door het vergaren van de juiste data kun je betaalde campagnes in bijvoorbeeld Google AdWords of Facebook optimaliseren. Passen de advertenties of kanalen wel hetgeen waar de potentiële klant naar zoekt of zijn gebruikte keywords wel de juiste? Door de dataverzameling via e-commerce analytics bespaar je op advertentiekosten en maximaliseer je conversies en omzet.

Bij ons of bij jou?

Start met het genereren van relevante bezoekers door de optimalisatie van jouw digitale kanalen. Wij zijn er klaar voor!

6 + 12 =