Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/orangedigital.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5852
06 - 338 26 290 info@orangedigital.nl

DIGITAL ADVERTISING

Slimme campagnes passend binnen jouw doelen en budget

Met zoveel digital advertising kanalen, is het vaak lastig om te bepalen welk kanaal het beste past bij jouw bedrijf en budget. Orange Digital werkt met een heldere werkwijze waardoor de juiste kanalen worden ingezet en jij het meeste uit je budget haalt en ervoor zorgt dat bezoekers, klanten worden.

SEARCH ENGINE ADVERTISING (SEA)

Wij maken en managen betaalde campagnes die resulaat behalen. We combineren strategie, data en kennis met constante optimalisaties voor maximale resultaten in de zoekmachines.

DISPLAY & REMARKETING

We voeren uitgebreide display,- en remarketingcampagnes uit, passend binnen de digitale marketing strategie en doelen.

FEEDMARKETING

Adverteer door middel van je productfeed en maak een real-time koppeling met je webshop. Zo  kun je met duizenden producten adverteren en behoud je volle controle.

SOCIAL ADVERTISING

Social media speelt een steeds grotere rol in ons leven en de opties voor adverteerders ontwikkelen daarin mee. Spreek je doelgroep aan rondom interesses en vergroot de interactie met jouw bedrijf.

Bij ons of bij jou?

Start met het genereren van relevante bezoekers door de optimalisatie van jouw digitale kanalen. Wij zijn er klaar voor!

6 + 11 =