Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/orangedigital.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5852
06 - 338 26 290 info@orangedigital.nl

ANALYTICS & DATA

Al onze plannen en strategieën zijn gebaseerd op data.

Wanneer jij je publiek begrijpt, kun je leren hoe je hen het beste moet targeten en aanspreken. Hierdoor vergroten we interactie en zorgen we ervoor dat dit publiek klanten worden met terugkerende aankopen.

We bieden diverse Analytics en Data diensten om de “customer journey” inzichtelijk te maken en te optimaliseren.

GOOGLE ANALYTICS

Onze benadering van Google Analytics is gebaseerd rondom jouw wensen. De tool geeft ontzettend veel inzichten en we rapporteren de meest belangrijke data waarop jouw bedrijf datagedreven vervolgstappen kan zetten voor online succes.

GOOGLE TAG MANAGER

Google Tag Manager geeft additionele inzichten in het gebruik van je website, bijvoorbeeld downloads en klikken op buttons kunnen worden doorgemeten. Daarnaast is Google Tag Manager erg handig om tags te plaatsen op je website zonder tussenkomst van webbouwers.

ATTRIBUTIE MODEL

Binnen een optimale strategie is het een vereiste om duidelijk in kaart te hebben hoe klanten jouw producten vinden en kopen. Met een helder beeld van de customer journey, kun je de rol en attributie toekennen per kanaal.

E-COMMERCE ANALYTICS

Krijg meer inzicht in jouw verkopen via e-commerce analytics. Leer hoe nieuwe klanten bij je zijn gekomen en hoe vaak ze terugkeren. Gebruik tools om klantgedrag en productprestaties te analyseren en zo digitale marketing optimaal in te zetten.

Bij ons of bij jou?

Start met het genereren van relevante bezoekers door de optimalisatie van jouw digitale kanalen. Wij zijn er klaar voor!

3 + 6 =